6 november 2021: poëzie in Toren van Bemmel

Zaterdagmiddag 6 november, 16.30 uur
(let op: een week eerder dan aangekondigd in mijn nieuwsbrief)

In september droeg ik het Marikenverhaal voor bij de Stichting Literaire Activiteiten Maastricht, in oktober was ik met mijn poëzie één van de gasten bij Kopwit in Zutphen. Langzaam komt het voordragen en presenteren weer op gang. Op zaterdag 6 november ben je welkom te komen luisteren in de boekhandel Toren van Bemmel. Samen met Saskia van Leendert en Rinske Kegel verzorg ik daar vanaf 16.30 uur een mooi poëtisch programma. Het duurt tot ongeveer 18.00 uur. Toren van Bemmel is vanaf dit jaar een coöperatie, fijn dat de boekhandel in deze vorm behouden bleef. Een bezoek waard, zie verder Toren van Bemmel.
Adres: Dorpsstraat 42 6681 BN Bemmel.

Dit bericht is geplaatst in activiteiten, poëzie. Bookmark de permalink.