Crowdfunding Marikenboek: help je mee?

Vorig jaar kroop ik in de huid van Mariken van Nieumeghen. Ik schreef gedichten en droeg ze voor in kapellen en op poëziepodia. Van mijn teksten ben ik nu een  boek aan het maken, samen met vormgeefster Jet Westbroek. Het is een combinatie van poëzie, proza en beeld. De titel: ‘Nieuwe wegen voor Mariken’.

Mijn boek staat sinds een paar dagen op ‘Voor de kunst‘. Zo zoek ik mensen die mijn project willen steunen en zamel ik geld in om het boek te laten drukken. Uiteraard met leuke tegenprestaties, bijvoorbeeld een exemplaar van het boek, een schrijfworkshop, een voorstelling in jouw huiskamer. Zit er iets bij dat je bevalt? Wil je me helpen dit boek uit te geven?

Hier staat alle informatie. Ik ben zelf heel blij met het boek in wording. Een mooie afronding van mijn optrekken met Mariken. Of juist weer een nieuw begin.

Dit bericht is geplaatst in activiteiten, poëzie. Bookmark de permalink.