Meedoen

liefde4kant2

Met de schrijfreis ‘Liefde kent veertig regels’ kies je voor een eigentijdse en verrassende vorm van bezinning en inspiratie.

Van binnen reizen 

In de roman Liefde kent veertig regels van Elif Shafak staan veertig bijzondere regels. ‘Als je van binnen reist, bereis je de hele wijde wereld en nog verder,’ is een zin uit de tiende regel. De regels nodigen uit op te schrijven wat voor jou van waarde is.
Schrijven bij de 40 regels 

De schrijfreis begint in de week die je zelf uitkiest. Elke dag schrijf je bij een van de veertig regels, behalve op zondagen. De opdrachten krijg je een keer per week per e-mail. Reserveer voor het schrijven bij de regels een half uur tot drie kwartier per dag. Zorg daarnaast voor tijd om het boek te lezen of lees het al voor je begint aan je schrijfretraite. Als je deelneemt, dan zorg je zelf voor het boek Liefde kent veertig regels van Elif Shafak. Uitgeverij De Geus, ISBN 978 90 445 1742 2.

Meedoen aan Liefde kent veertig regels 

Het schrijfprogramma kost 40 euro, exclusief boek. Je krijgt voor dit bedrag zeven weken op rij inspirerende schrijfopdrachten per e-mail. Wil je deelnemen? Bestellen en betalen loopt via mijn webshop. Na je aanmelding krijg je extra informatie.